10 признака, че си просто приятел

.

Поздравления, успял си да примамиш страхотна жена в зоната на личните си сексуални стремежи. Започваш да се мотаеш с нея и в един момент започваш да се чудиш, дали тя изобщо очаква близостта, на която ти толкова се надяваш или си се превърнал в това, което изобщо не си се очаквал да бъдеш – мъжка приятелка.

Няма мъж на тази планета, който да може да приеме категоризирането си като приятел, но това се случва и на най-добрите, за съжаление. Въпреки, че има начини да обърнеш приятелството в нещо повече, най-добре е да избягваш тази ситуация изобщо.

Затова, ако забележиш у жената, на която се надяваш, дори един от следните 10 признаци, най-добре си събирай си багажа и се спасявай.

10.  Не изпитва никакво притеснение, когато е с теб

Няма ли тревога, значи няма и любов. Жена, която се надява на благосклонност ти, ще й пука много за това, което казваш и правиш. А това води до безпокойство, неизвестност, несигурност… Ако не се пита „Дали ме харесва?“ или  „Какво ще направи сега?“, ако се чувства напълно отпусната с теб, това съвсем не е добра новина.

Следващия път, когато излезете заедно, обърни внимание на поведението й. Ако не подбира внимателно думите си и няма вид на човек, който не го свърта на едно място, не се надявай на нищо.

9. Не се смее на шегите ти

Чувството за хумор е Топ 10 на нещата, които жената харесва у мъжа. Да я накараш да се смее е просто задължително, ако се надяваш на интимна връзка. Ако не успяваш да я разсмиваш, едва ли ще успееш й свалиш дрехите. Е, има мъже, които нямат чувство за хумор, но това няма значение – ако тя е заинтересувана, ще се хили и на най-големите глупости, които казваш

8. Пробутва други  жени

Ако обектът на желанието, започне да говори за перспективата да излизаш с други жени, тя всъщност иска да насочи радара ти в друга посока. Това се забелязва от фрази като  „Ти си страхотен човек и съм сигурна, че жените много те харесват“ или „Ще те запозная с една много добра приятелка, страхотен човек“. Още по-зле е, ако те попита какво мислиш за приятелката й.

7.  Не се съобразява с теб

Придружаваш ли я до магазина, за да разгледате една страхотна гривна, която е мернала вчера? Винаги ли се срещате в любимото й кафене, докъдето се налага да пътуваш два часа, за да седнеш неудобно на пода? Гледали ли сте заедно „Терминатор 2“? Една заинтересована жена винаги ще намери начин да се съобрази с поне някои от мъжките ти хобита и интереси.

6. Нарича те приятел

Не, не, това не е добре. Ако те нарече приятел, прости си заминал. Никой не иска да е просто приятел на жена, която всъщност харесва и си представя съвсем други неща.

5. Държи се резервирано на публични места

Ако не се интересува от теб, със сигурност не би искала да създава обратното впечатление за околните. Ще избягва да ви виждат заедно на класически за двойки места.

Ако отказва да отидете на кино, на вечеря или на кафе, значи нещата са се объркали. Ако все пак се случи да се съгласи, тогава ще внимава да не я види някоя познат или приятел, който би могъл да се заблуди. Лоша работа.

4. Моли за услуги

Случва ли се често да те моли за дребни услуги? Да я закараш, защото колата й е развалена? Да й помогнеш да избере пералня и след това да организираш доставянето й?

Ако жената се интересува от теб като мъж, тя никога, ама никога, няма да поиска физическо-мъжка-спедиционна услуга. Тя ще е фокусирана само върху едно – да я харесаш. Освен това, ако й правиш услуги, само с надеждата да ти се отплати след това, значи си мухльо, а не готин пич.

3. Води трети участник

Поканил си хубаво момиче на кафе, тя се е съгласила, отиваш на срещата и виждаш, че някоя от приятелките й е там, за да й прави компания. Много неприятен начин да ти покажат, че не си добре дошъл и е най-добре да си ходиш.

Това сигурно е най-гадния номер, който жените изпълняват, когато не те харесват или поне не са напълно сигурни. Тя ще доведе приятел на срещата, която имате, само за да ти стане пределно ясна ситуацията или пък да й помогне в неприятната перспектива да си говори с теб.

2. Не те пипа

Известно е, че когато жените харесват някого, те го докосват леко с пръсти, сръчкват го или дори леко го потупват. Ако нищо това не се случва, значи тя иска да има дистанция между вас двамата.

Можеш да направиш следния тест, за да установиш реакцията й: Когато ходите заедно, бутни я съвсем нежно с крак или леко я отмести от пътя си, за да не я блъснеш и следи за реакцията й. Най-добрия вариант е да ти отвърне със същото. Ако те игнорира, не очаквай да ти се отдаде възможност да я побутваш, в какъвто и да е друг смисъл на тази дума.

1.  Флиртува с други мъже

Е, и това, ако не е очевиден знак?! Но може би недостатъчно, защото капацитетът на за отричане на самотния мъж, е зашеметяващо голям.

Чуваш ли я да говори с любов и привързаност за бившето си гадже или весело да ти разказва за друг симпатичен мъж? Това значи, че съвсем не си мъжа на нейните мечти. Това е толкова тъжно наистина. Но не драматизирай – жени има много.

Front page

Schreiben Sie einen Kommentar

Ihre E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert