Червените куфарчета

.

Lukanov.DoinovС малко повече информация всеки среден политанализатор е можел да предвиди, че краят на съветската империя е съвсем близо. Същевременно, служби за сигурност вече са били прочели притчата за кучето на мъдреца Филон.
Философът го научил да му носи сутрин от месарницата чанта с прясно месо. Един ден гладни кучета го нападнали и заръфали нарязаните котлети. Филон, наблюдавайки от балкона си суматохата, с гордост установил, че верният му другар, за да компенсира загубата, изгълтал лакомо най-големите късове месо! Няма исторически данни за направена забележка на кучето, а ръководствата на ПГУ-ДС и част от събираната ‚на килограм‘ агентура са зачакали търпеливо деня, когато ще започне „назначаването им за милионери“, обещано от Андрей Луканов.
Е тук-таме и някой и друг,  два пъти неуспял кандидат-партиен член (БКП), преподавател по Политикономия на Социализма, е намазал покрай Луканов, но на това му се казва, използвал е Кода на Хаоса…


Та на тези всичките, болдваните, сега им заклекна… Буда…

Опитват се да го прокарат с мезе, ама пусти Главок, заседнал им е на гърлото.
Кофтийй…, секна далаверата… 😛

Ein Gedanke zu „Червените куфарчета

  1. Голям оптимист си приятел.Та, викаш заклекна им?За Главока не се се тревожи.Пак ще го пробутат.И тогава мазохистите може и да поузреят.Но, както казва един мой съсед – геч, демек, късно ще е.

Schreiben Sie einen Kommentar

Ihre E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert