Новият ми Фейсбук профил

.

Здравейте приятели,

с малко закъснение се наканих да си направя нов Фейсбук-профил. След горчивия опит от анулирането на първия ми акаунт там, сега ще бъда по рестриктивен относно контактите, които приемам, за да не се повтори старата история.

Разбира се, че една част от „доброжелателките и доброжелателите“, които бяха инициатори на първото ми дамгосване са ми ясни, но както вече написах и в профила си, за мое описание:

Прощавам, защото само слабите не умеят да прощават, но имената на (бившите ми) врагове, никога не забравям и до живот не ми убягват действията им.

На младини се ръководих от сентенцията „око за две, зъб за чене“, ама с годините, поулегнах. Все пак не бих съветвал никой, да изпробва границите на търпението ми…

ще се въздържам от това да търся реванш и то не защото това е признак на слабост, а защото се стремя да съм над тези дребнокарирани и тясноскроени интрижки.

Е, ако някой/някоя много държи, ще получи такъв юридическо-финансов шамар, та чак на наследниците му, ще им държи влага. В състояние съм да го направя и ще моля да не бъда предизвикван, та после да няма ред сълзи, ред сополи…

Със сигурност приятелите от Фейса преди, които са се записали, като фенове на блога ми, с най-голямо удоволствие ще одобря, ако те желаят пак да сме в контакт.

Като заключение ще добавя (парен, каша духа), че умишлено съм добавил банер от ФБ профила ми тук, в блога  (в дясно, над календара), за да може всеки, който не е сигурен дали от мен е получил покана за контакт, да може там да кликне и ако това го отведе до същия профил, който го е канил, значи е от мен.

Още веднъж да кажа, че се радвам много, на бъдещите ни контакти във Фейса!

.

5 Gedanken zu „Новият ми Фейсбук профил

  1. Здравей Стефчо, зарадвах се много на тази новина:)))), че отново ще присъстваш във ФБ :))))
    Дано има повече такива българи като теб!!!

    • Благодаря Боби, но все пак си мисля, че истинските герои са хора като теб, защото ти си останал в страната и от тук се бориш за вярната кауза, докато на хора като мен, извън пределите на Родината, им е значително по-лесно.

Schreiben Sie einen Kommentar

Ihre E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert