Как да разгадаем цветовете на аурата си!

.

Медиумите и бебета виждат аурите; и ние можем да се научим…

Знаете ли, че около всички нас витае светлина? Да, това е точно така! В случая не става дума за някакво коледно просветление, а за факт, който макар и звучащ мистично, всъщност е отдавна установен. Нали се сещате за ореолите, които са нарисувани около главата на светиците? Той се нарича аура и е характерен за всеки един човек, независимо че не всички сме светци. И никога няма да бъдем.

Но пък е знайно, че всичко около нас и ние самите сме създадени от енергия и вибрации. Аурата е нашето лично електромагнитно поле; някои казват, че по форма то наподобява черупка от яйце. Аурата ни, освен, че отразява духовната енергия на тялото, говори много за нашето здраве, за психическата ни активност и емоционално състояние. Аурата е тази, която може да сигнализира и за някаква болест, дори често доста преди началото на нейните симптоми. Затова понякога може да се случи някой да каже за нас, че приличаме на болни, че нещо ни мъчи, или пък обратното – че изглеждаме пращящи от здраве. Пожелавам го на всички!

Специалистите казват, че основната аура прилича на сноп светлина от 6-7 см, който покрива тялото. За някои тя е видима. Например за медиумите – те можели да виждат аурите. Спомняте ли си филма „Дух”, в който героинята на Упи Голдбърг от едни момент нататък общуваше с аурите на умрелите. Уж сюжетът изглежда фантастичен, ама всъщност – не съвсем. Малките деца също можели спонтанно да виждат аурите. Едва ли някой има спомени за това, но се твърди, че бебетата гледат над главата на човека пред себе си и когато цветът на аурата, който виждат, не им харесва или ако този цвят е много по-различен от този на родителите им, те плачели. Когато човек умира, казват, че аурата му избледнявала и изтънявала. Ако пък човек преждевременно изгуби аурата си, той малко след това умирал.

Е, дори и да нямаме спомени от онова време, когато вероятно всички ние сме виждали различни аури, със сигурност познаваме едно друго, малко ирационално привличане. Т.нар. химия между хората. Нали да всеки му се е случвало да бъде привлечен от друг човек, без дори да го познава. Е, този факт се обяснява със способността ни да усещаме подсъзнателно енергията на другите. Разбира се, и обратното е налице – някой ви става интуитивно ужасно неприятен и несимпатичен, предпочитате да го избягвате, определяте го дори като „енергиен вампир”. Явно аурите ви са несъвместими. В такива случаи въобще не се и опитвайте да осъществявате контакт насила, няма да се получи. Плюйте се на петите и беж!

Спецове казват, че едноцветни аури се срещали много рядко, но все пак имало хора с един основен цвят. Все пак много по-често в енергийното поле на човека участвали по няколко цвята, или пък тези цветове влизали в комбинации помежду си.
Цветът на аурата има отношение и към дрехите, които предпочитаме. Когато носим дрехи, с цвят, хармоничен на основния цвят на нашата аура, нейните вибрации се усилват и стабилизират. Това веднага ни кара да се чувстваме по-добре. И обратното – предпочитаниято към дрехи с цветове, дисхармонични на собствената аура, показва период на здравословни проблеми.

Ето всъщност какво означават различните цветове на различните аури. Обърнете специално внимание и на нюансите, това е важно:
Черно: означава увредена или отрицателно повлияна душевна енергия, каквато обикновено може да се види в духовните възстановителни центрове;
Бяло: чистота, яснота, неуморност;
Сребристо: ефирност, доверие, отстъпчивост;
Червено: страст, енергичност, чувствителност (яркото прозрачно червено: великодушие, амбиция, силна воля и предприемчивост; тъмночервеното: егоизъм, жестокост, гневливост);
Оранжево: щедрост, импулсивност, откритост;
Жълто: закрила, сила, смелост;
Зелено: утеха, насърчение, състрадание (яркозелено: здраве, бодрост, грижовност, лоялност; тъмнозелено: подлост, завист, предателство);
Кафяво: стабилност, толерантност, усърдие;
Синьо: знание, снизходителност, откровеност (ярко лъчисто небесносиньо: честност, искреност и всеотдайност; кадифеносиньо: силно вътрешно развитие, мъдрост и висока  духовност; яркоиндигово синьо: инициативност и религиозност; бледосиньо: мекушавост и нерешителност; стоманено сиво-синьо: жестокост; много тъмно индиговосиньо, близо до черно: престъпни наклонности и религиозен фанатизъм);
Лилаво: мъдрост, истина, духовност.

Ще попитате, разбира се, как да определим аурата си, а и тази на околните. Има един прост начин, който обаче изисква усилия и тренировки:
– Седнете срещу огледало, като зад гърба ви фонът трябва да е бял или светлосив.
– Повърхността на стената зад вас трябва да е добре осветена, но така, че сянката ви да не пада върху нея.
– Отпуснете се и се погледнете в огледалото, като разфокусирате зрението си.
– Не откъсвайте поглед от огледалото и се опитайте да не мигате. След пет до десет минути ще видите слабо сияние около тялото ви. Ако видите цветове, не фокусирайте погледа си, защото те ще изчезнат. Запомнете цветовете.

Специалистите казват, че след месец упражнения можело да се види аурата на другите, както и да се различава и най-малката промяна в цветовете. Това умение може да ви информира за състоянието на околните. А може би то ще е част от комуникацията на бъдещето.

http://www.frognews.bg/

Schreiben Sie einen Kommentar

Ihre E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert