Hi, friend !!! ;)

.

Вчера вечерта си играх и монтирах в скрипта една джаджа (безплатно скриптче), което да ми показва на картата от къде по света са четящите блога ми. Лошо няма, щом е блог се предполага, че  това са лични мисли, предназначени за споделяне с другите (останалите), които може би се интересуват,  как аз виждам нещата от живота.

Затова пък днес доста се учудих, като видях, че някакъв ‚приятел‘ от едно место в Щатите, на картата обозначено с думичките ‚Justice, United States‚, също ме чете! Честно казано, хич не съм наясно, това добре ли е, или не (чак) до там добре…

Разбира се, веднага направих скрийншот на страницата, ама защото не се вижда на снимката добре, то всеки може да го види (да се увери в това), като отиде в основата на блога ми и кликне там в средата, където има едно „вървящо човече“. Отваря се друга страница с днешните посетители и една карта долу в ляво на която са обозначени местата, където се намират юзърите. Ако поставите корсера на мишката ви върху звездичката в средата на Щатите, ще ви се изпише горния, оцветен в червено,  текст.

Е, к’во пък, трябва да се чувствам поласкан! 😉


.

10 Gedanken zu „Hi, friend !!! ;)

  1. Стефане, дай повече информация – имаш ли профил или нямаш в ФБ? Някакви приказки вървят на ЛС, дори има и посочен линк към новия ти акаунт.

    • Дефинитивно нямам ФБ акаунт. Както веднъж вече писах, ако един ден си направя пак профил там, то непременно ще публикувам тук, в блога ми, линк към истинския ми такъв.
      Всичко останало са произведения на комлексари с раздвоена или дори разтроена самоличност, които искат поне виртуално да се наместят в кожата на моята скромна особа.
      Честно казано, не се интересувам за мои менте акаунти, ама не би ме учудило, след като само психаря Александър Йоцов (alexandar iotzov) беше измайсторил поне една дузина такива…

      http://www.viennainvest.com/?p=1743

  2. Не мога дори и да си представя, че ако Стефан има нов Профил няма да си спази обещанието и да си каже тук-Абсурд!
    Жалко , че има хора, които се пишат негови „приятели‘,а до сега след цялата и по-време на нея -ПОМИЯ, по негов адрес се съмняваха, това означава , че са приятели за развлечение, а не негови Истински.
    Приятел е този , койте възприема и вярва в това , което казва отсрещната страна и не подлежи дори на коментар, каму съмнения, да не говорим приказки.
    Интересно защо при мен приказки няма… няма и да има, никога не съм дала повод за тях – Затова!!!

  3. Юлия, изчетох още веднъж коментарите в ЛС и никъде не видях обидни намеци към Стефан. Явно този път пророческата ти дарба да четеш мисли от разстояние не успя…;)

  4. Никъде нищо не сте чели,
    това е пълна измислица- не зная с кой контактувам,
    кантактът ми тук е по-маловажен отколкото в реалността- желая вси1ко добро!!!

  5. Съжалявам, Юлия, но след като не са те включили в групата ще е предателство от моя страна да копирам коментарите им и да ги постна тук независимо от това, че в тях няма нищо обидно. Хубав ден!

  6. Преставам , стига вече-не зная за каква група става въпрос, а и аз си имам себе си за да се занимавам с групи.
    Повече не коментирам , нито пък сам искала някакви коментари, а и достатъчно грижи и ангажименти си имам за да се занимавам да гадая с кой си комуникирам и да обсъждам коментари на някаква си група, та за каквото и да е !
    Лек ден и ще съм доволна тук да комуникирам само със собственика на Блога, за което благодаря!!!

  7. Току що през скайпа ми се оплакаха, че ментето Александър Йоцов (alexandar iotzov), през фалшивия ми ФБ профил, пак разпращал лични съобщения до мои познати.
    Единственото, което бих могъл всеки да посъветвам е, щом получи подобно лично съобщение, веднага да го докладва на администрацията на ФБ, като ги подсети да погледнат АйПи адреса от където е изпратено…

    ПП. Бай Сашо Пишманканадецът май е някакъв извратен, дърт, самотен, неудачник, на който му прави удоволствие да си говори АНОНИМНО (под чужд профил) мръсотийки с жени и да ги обижда…
    Женомразието говори, че е претърпял доста разочарования с обратния пол… Мога само да го съжаля и му препоръчам да си намери добър психиатър.

    Ето го „сладура“ на млади години: http://img831.imageshack.us/img831/3810/alexeo.jpg

  8. Стефане, четяха те много хора, затова и те затриха „доброжелатели“. Стига си се назлъндисвал, а пак си направи един профил.

    • „Приятелски“ огън беше, знам.

      Поговорката „Боже пази ме от приятели, че от неприятели сам се пазя“ е напълно в сила. Дървените войничета на една полувоенизирана партия (те го наричат политическа култура) не можаха да ми простят, че оспорвам икономически недомислици на Командира им… Какво да правя, като тези му познания са останали на преподавателско ниво от 1989 год. …

Schreiben Sie einen Kommentar

Ihre E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert