Тибетска диета за прочистване на кръвта

.
thumb.phpЕто здравословна тибетска рецепта за прочистване на кръвоносните съдове.
Световните агенции разпространиха полезна и здравословна тибетска диета, която помага за прочистване на кръвта от токсините и предпазва от мозъчен удар и инфаркт.
За подготовката на еликсира на здравето са необходими 300 грама лук и един килограм лимони. Двете съставки ситно се нарязват и се слагат в 1,5 литра кипяща вода. Оставят се под капак за 15 минути, за да отпуснат всички полезни свойства.

Най-полезно е отварата да се пие сутрин на гладно в продължение на 25 дни. След това се прави пауза от десет дни и отново се повтаря. В периода на тази прочистваща диета е достатъчно да се спазват всички други правила на здравословното хранене.

По принцип проучвания на учените от модерната медицина доказват, че и двете основни съставки на тази тибетска диета за прочистване на кръвта – лук и лимон, действат като превантивна мярка срещу много видове рак и засилват имунната система на човека. Допълнително лук помага срещу остеоартрит и подмладява, а лимон действа срещу стрес и камъни в бъбреците и помага за здрави венци.

zdraven.bg

Schreiben Sie einen Kommentar

Ihre E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert