Рецептата е на проф. Мермерски, доказал се в нетрадиционното лечение през годините

.

945460_513561155360205_1842281018_nРецепта, която доказано лекува от ракови и туморни заболявания до хормонални проблеми, имунни сривове, гуша и какво ли още не. Рецептата е на проф. Мермерски, доказал се в нетрадиционното лечение през годините.

Необходими продукти:
* 15 средно големи, но съвсем свежи с лъскава кора лимона
* 12 глави свеж чесън
* 1 кг чист мед
* 400 грама покълнали пшенични семена
* 400 гр. пресни орехови ядки.

Как да покълнат семената при домашни условия? Вземете 400 гр. негрухана пшеница и я поставете в чист стъклен буркан. Залейте я с вода около 10-12 часа. След това покрийте буркана с тензух. Изцедете водата и промийте добре зърната. След около едно денонощие ще се получат кълнове с големина 1-2 милиметра.

Смиламе чесновите скилидки заедно с ореховите ядки. След това смиламе 5 лимона с кората и ги смесваме в емайлирана тенджера. От останалите 10 лимона вземаме само сока и ги прибавяме към хомогенната смес. Прибавяме меда и разбъркваме продължително. Сипва се в буркани от по 1-2 литра. Съхранява се в хладилника.

След 3 дни може да се използва.

С тази храна се лекува целият организъм и то от всички заболявания, които са се вселили в него:

– лечение на сърцето и очистване на кръвоносните съдове от натрупаните плаки;

– подобряване и буквално обновяване на имунната система;

– почистване на черния дроб, бъбреците и цялата отделителна система;

– прочистване на храносмилателната система от патогенна микрофлора;

– подобряване дейността на мозъка и паметта;

– забавяне развитието на атеросклерозата;

– предпазва от инфаркт, инсулт и оздравява хора, прекарали тези заболявания;

– средство против подагра;

– отлично средство за възстановяване след операции;

– най-доброто лекарство срещу рак на гърдата и други видове рак;

– запазва свежестта на тялото, красотата, младостта и енергията , защото съдържа всички необходими витамини, минерални соли, биоактивни вещества, протеини, въглехидрати, растителни мазнини.

С тази рецепта ще поддържате дейността на всички органи, системи и ще подобрите хормоналната дейност на всички жлези с вътрешна секреция, които поддържат тялото жизнено и здраво.

Рецептата гарантира здраве и дълголетие.

Има два варианта на прием на рецептата:

Първият – 30 минути преди закуска, обяд, вечеря и преди лягане по 1-2 с.л.

Вторият – При сериозни заболявания – ракови – рецептата се приема на всеки 2 часа по 1-2 с.л.

ozdravei.com

13 Gedanken zu „Рецептата е на проф. Мермерски, доказал се в нетрадиционното лечение през годините

  1. След като се изконсумира приготвеното количество кога се приема отново? Може ли да се приложи при тиреоидит на Хашимото? При опериран рак на гърдата без метастази хормонално чувствителен тумор, след химио и лъчетерапия коя от схемите може да се прилага и през колко време? Благодаря!

    • Аз имах занижени функции и киста на щит.жлеза + Тиоредит на хашимото.Без никакви лекарства,само с пиене и мазане с Ароматна кализия всичко се нормализира и всички изследвания са ми в нормата вече.За повече въпроси и споделяне на опит и съвети-lirabg@mail.bg

    • И аз искам това да разбера…Ако вече имате отговора, моля напишете го! Благодаря ви предварително!

  2. Може ли грамове моля … какво е 12 глави пресен чесън? Колко скилидки или грама?

  3. Правя сместа вече 4 месеца. В началото останах изумена от чудодейния и ефект, за първи път наблюдавам подобно нещо! За това продължих да я правя. Защо започнах? Имах срив в имунната система. Синузит от поне няколко десетилетия. Кашлица ( пушачка съм). Затруднено дишане. Упорита болка в сърдечната област. Повишен холестерол. Алергия към много неща. Умора. Забавен метаболизъм. Сместа действа изключително благоприятно. Всчки оплаквания отшумяха! Чудо!!! 🙂 Правя я точно както е описано по-горе. Получава се гъста каша. Миризмата на чесън е силна, но сместа е приятна на вкус и странно, но засища. Допитах се до личния си лекар колко време да я правя и трябва ли да се прави пауза между дозите. Не, никакви паузи. Да я правя поне до края на зимата. Благодаря на Професор Мермерски и на всички, които я разпространяват!

Schreiben Sie einen Kommentar

Ihre E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert