Неотговорените въпроси към импланта, Костов

.

икАз питам директно господин Костов – кажете, какво стана с кредитните милионери, защо ги пощадихме, защо ги оставихме да бъдат отново елит на държавата?! С пари, взети с измама от български държавни банки, които не върнаха? Защо, господин Костов?!

Защо господин Костов пожалихме ВИС и СИК и им дадохме възможност да преперат капиталите си и да създадат нови застрахователни компании с кървавите си пари?!
Защо, господин Костов, пожалихме агентите и офицерите на Държавна сигурност?!
Защо, господин Костов, не проведохме лустрация, както във всичките бивши соцстрани?
Защо господин Костов, собствеността премина в ръцете на агентите и офицерите от ДС, в ръцете на партийно-стопанския актив на БКП и на бившия комсомол?
Защо, господин Костов, няма нито един осъден за извършени кражби и престъпления по времето на управлението на Жан Виденов? Не обвинявайте съдебната система, това вече ни писна! При тази Конституция тя винаги е била функция на волята на управляващите! Почти няма български премиер, с изключение на Филип Димитров, който да не е договарян, който да не се е договарял, затова в България няма осъден нито един политик!
Защо, господин Костов, ние с нашата приватизация изпрахме биографията на мутрите, на кредитните милионери, които върнаха своите борчове след като деноминирахме лева?
Защо не казахте, господин Костов, министрите, които освобождавате, защо ги освобождавате?
Защо, господин Костов, позволихте на Христо Бисеров и неговата “Национална координация” да стане държава в държавата! Това беше нещо като ЧК на СДС! И всесилният господар на “Национална координация” беше Христо Бисеров! Този същият е първият български политик, за който вече се знае, че притежава сметки в швейцарски банки! А само той ли е?! Но просто е попаднал в полезрението на западни служби! Това е най-големият кошмар за българските политици – да попаднат в полезрението на западни служби! Ако са български служби – лесна работа! Някой наш офицер след съотвеното плащане ще си затвори очите!
Защо, господин Костов, когато синът на покойния Никола Добрев беше хванат на сръбската граница с огромна сума недекларирана валута, беше оставен да излезе “сух”?
Защо, господин Костов, по наше време се пръкна Косьо Самоковеца? Кажете, господин Костов, и тогава обяснявайте, че е нямало договорки и че някой иска да ви отнеме правото да бъдете човекът, който е предвождал протестите на хората пред 1997 г.! Но истината е, че Вие се гневите на БСП не защото тя иска да открадне историята на протеста, а защото стана ясно че сте се договаряли с бившите комунисти зад гърба на хората и по този задкулисен начин, заедно с Петър Стоянов, отнехте надеждите на хората, че в България може да има справедливост! Отнехте надеждата на милионите, които стояха тогава в онези студове по улиците, които бяха готови да се бият за бъдещето си. Така постепенно и задкулисно зад фасадата на управлението на ОДС бившите комунисти с наша помощ разпределиха държавната баница така както им е угодно!

Кажете, господин Костов, като един от най-силните министър-председатели на България, издали ли сте заповед поне веднъж на нашите специални служби, да проследят капиталите, изнесени в чужбина в . т. нар. задгранични дружества? Супер богата Германия от това, че е успяла да проследи парите, изнесени от ЩАЗИ е върнала над 1 млрд. 600 млн. евро на държавата, а бедна България – една пробита стотинка не е върнала! А имахме цялата власт…!

Това е жалката картина на един чужд имплант /по Ренета Инджова/, агент на ГРУ на СССР. Какво можеш да очакваш друго от него!?

Методи Андреев, svobodata.com

 

 

Schreiben Sie einen Kommentar

Ihre E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert