Най – опасните жени

.

Безразсъдната бохемка

Тя е опасен хищник и е звяр във всичко, което прави. Тя пие прекалено много, взима прекалено много наркотици и участва в битки. Има безотговорно поведението. Нещата ще ескалират. Такава жена лесно ще си намерите, но трудно ще се отървете от нея. Затова тя е в нашият списък.

Ревнивото чудовище

Това чудовище е със страшен външен вид и се преобразява, когато друга жена влиза в „зоната му“. И започват да валят обвинения, обиди и закани по ваш адрес.

Такава жена не се срамува да направи сцена на публично място, пред приятелите или роднините ви. Тя ще ви вдига скандал даже само защото сте благодарили и сте се усмихнали на момичето на касата в магазина. Определено ще бъдете унижаван с такава жена и съжаляван доста.

Лепката

Мила, лъчезарна в началото, докато клъвнете. А след това и в тоалетната ще ходи с вас и една минута със себе си няма да имате. Тя ще бъде обсебена от това да е винаги със вас и да не ви изпуска за минута. Доминиращ контрол и наблюдение. Един съвет: при първият признак на това – БЯГАЙТЕ…

Уличницата

Уличницата е хамелеонът на опасните жени. Тя използва сексуалните си умения, за да ви оплете в мрежата си и вие да сте винаги на нейно разположение, когато тя поиска. Но без много тривиалности и изрази като „връзка“, „гадже“ или „годеник“. Вие просто сте нейната поредна или една от много й играчки.

Контролираща откачалка

Тя ще живее, за да ви казва как правите нещо погрешно и как да го направите както трябва. Скоро ще ви казва как да се обличате, къде да ходите и ще контролира животът ви изцяло. Вашето мнение ще е нейно мнение. Ще будите смях, подигравки и съжаление в очите на околните.

Златотърсачката

Този вид опасни жени са само и изцяло съсредоточени върху портфейла ви. Това хитро създание ще използва женските си хитрости да ви оплете в мрежите си, за да се докопа до парите ви по всички възможни начини.

Красив трън в задника

Ах, тя е най-горещото нещо, което някога сте виждали. Но тя е мухоловка на мъжете, благодарение на красивият си външен вид. Вие сте заслепен от красотата й и единственото нещо, което искате да правите е каквото каже тя. Тя е № 1 на най-опасните жени за един мъж, защото тя е химера и превъплъщение на всички опасни жени. Тя е изящният манипулатор. Нейната красота ще ви накара да пренебрегнете здравия разум и да се оставите в нейните ръце.

http://blog.koketna.com/

Schreiben Sie einen Kommentar

Ihre E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert