Легендарна рецепта за вечна младост

.

reWalls.com-56431Тя е написана върху глинени плочи отпреди 4-5 хиляди години пр. Хр., открити в Тибет от експедиция на ЮНЕСКО

 През 1971 г. при експедиция на ЮНЕСКО в руините на един манастир в Тибет е открита рецепта за хомеопатично подмладяващо средство. На глинени таблички от преди 4-5 хиляди години преди нашата ера учените са успели да разгадаят нейното съдържание и предназначение.

Така станало ясно, че чудодейното лечебно средство изчиства от организма излишните мазнини, подобрява обмяната на веществата, прави кръвоносните съдове по-еластични, засилва зрението, лекува хипертония, инфаркти, миокардити, стенокардия, склероза, гастрит, язва и др., стопява тумори и какво ли още не. С две думи успява да пречисти целия организъм, да подобри неговата функционалност и да го подмлади.
Рецептата е преведена на много езици и е адаптирана към изискванията на днешната медицина. Приготвянето й е много лесно и елементарно.

Почиства се много добре 350 грама чесън. Скилидките се нарязват на дребно и се стриват в хаванче (дървено или порцеланово). Вземат се 200 г от тази маса, но от дъното, където е най-богата на сок от чесъна, и се поставят в добре измит и хубаво подсушен стъклен съд с добра запушалка. Чесновата каша се залива с 200 г чист спирт 96% (етилов алкохол). Съдът се затваря плътно и се оставя в тъмно и прохладно място за 10 дни. След това съдържанието му се прецежда и след като престои още два дни започва приемът на така получената тинктура.

timthumb.php

Тя се пие с прясно мляко със стайна температура, като в 50 г от него (или 1/4 водна чаша) по специална схема се слагат определен брой капки от чесновия еликсир. Приема се три пъти на ден, 20 минути преди хранене.
За удобство на читателите публикуваме таблица със схемата на приема.
Забележка: Курсът на лечение с така наречените „Тибетски капки на живота“ може да се повтори след не по-малко от 5-6 години.

znanie.eu

Ein Gedanke zu „Легендарна рецепта за вечна младост

  1. Pingback: ЛЕГЕНДАРНА РЕЦЕПТА | Електронен вестник "Сияние"

Schreiben Sie einen Kommentar

Ihre E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert