Й. Соколов: ДС има силни покровители

.

БСП подкрепя служителите й, президентът също.

Има ДС и нищо, че е бивша, тя не е обезсилена, защото има силни покровители, обяви по БНТ ексвътрешният министър от правителството на Филип Димитров Йордан Соколов. Партия като БСП не се крие, че подкрепя служителите й, президентът също. Според Соколов прав бил бивш руски държавник в констатацията си, че „България е Троянския кон на Русия в Европа“.

Когато бях министър, 4800 служители бяха уволнени за 13 месеца. Много голяма част от тях уволних, защото бяха бивши служители на ДС. Заварих 28 регионални директори на полицията, бивши служители на ДС. Г-н Цветанов много зорко трябва да следи какво става в ДАНС, препоръча Соколов

СРС-тата са лесен способ за добиване на информация и получаване на доказателства. По-рано министърът разрешаваше подслушването, докато сега той няма право да отказва, каза Соколов според когото този, който е създал СРС-тата, той ги е използвал и за компромати. Двама или трима могат да презапишат разговора, каза ексминистърът.

Според него Синята коалиция е сгрешила* като не е подкрепила вота на доверие.

http://frognews.bg

*) ПП (Стефан К.)

Според мен Костов върна жеста на Първанов, като Синята коалиция гласува с ‚въздържал се‘.

Защото няма две мнения, че пък Гоце преди изборите върна проектопредложението на Яни за висока процентна изборна бариера при коалициите, именно за да влезе непременно Костов в парламента. Факт е, че социалистите така и така си минаваха тези 8 процента (проекта от страна на РЗС), а както и резултатите показаха, Сините бяха под този праг (6,75%).

Горното твърдя, поради факта, че с 2-та си процента твърд електорат, Костов отдавна не може да се цели във властта (освен, ако по някакво тайно споразумение не му бъде предоставена), но действа много обединяващо на комунистите. Той всъщност се явява това, което  Атака е за ДПС…

Абе цирк Буш…, на гърба на народа…

.

2 Gedanken zu „Й. Соколов: ДС има силни покровители

  1. Между другото днес във Фейса се ‚върти‘
    Досието на Костов, ама аз го зная малко… иначе,
    е , не съм го виждала Досието де , ама него и Кабинетите му -Да!
    Интерсно…

    • Не забравяй, че ИК 4 години имаше неограничена власт, така че „досието му“ в сегашния му вид, едва ли би го изложило…
      Разбира се, не трябва да бъда и криво интерпретиран, че той е правил мръсотии преди 10-ти, а само казвам, че е имал възможността, да прикрие всякакви следи, ако е имало такива, разбира се.

Schreiben Sie einen Kommentar

Ihre E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert