Кой е партньора на правителството, Бисер Миланов – Петното?

.

Unbenannt-1Той е познат на полицията като рецидивист с дълъг стаж като затворник.

45-годишният Миланов е от Русе и има 7 (седем) присъди, част от тях ефективни. Първата е получил още на 18 години след кражба. Присъдата е условна, но скоро е последвана от ефективна – през 1987 г., когато е осъден за кражба на автомобил на 6 месеца лишаване от свобода. Бягство от затвора му носи трета присъда и на 20 години той вече е с три присъди. Тогава Миланов е осъден на 4 години и три месеца зад решетките.

Едва излязъл от затвора – през 2004 г., отново е осъден за оказана съпротива на полицай. Той получава две години затвор за хулиганство, отново ефективна. През 2007 г. следва нова присъда – с лишаване от свобода за срок от 2 години за нанасяне на тежка телесна повреда.

През 2010 г. съдът в Самоков му е наложил 6 месеца пробация за шофиране в пияно състояние. И в момента той има няколко висящи дела.

http://offnews.bg

Едно мнение по „Кой е партньора на правителството, Бисер Миланов – Петното?

  1. Червен боклук, от тези вонящите, които Партията-Майка ги рекрутира от криминалния контингент, зада са близо до произхода й.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>