За Бога, приятели, нямам друг профил във Фейса!

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Предварително се извинявам, ако с този пост дотягам, ама мой приятел ме помоли да взема отношение по въпроса, защото пък него, наша обща приятелка го била  контактувала през чата на Фейсбук, за да го пита,  дали това е новия ми профил (вече изтрит от Фейсбук)

НЕ, НЕ Е !!! ЗА СЕГА НЯМАМ НОВ ПРОФИЛ !!!

За сега нямам никакъв профил във Фейсбук.

Това горното е стар профил менте, където един психически разстроен мозък е откраднал самоличността ми. Душевно болният човек е въпросната креатура http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=145857675464657&id=100000852728803#!/alexandar.iotzov

Много приятели ме съветваха да съм се обадил в полицията за това… Ще помисля, мога и да го направя, защото полека-лека търпението ми се поизчерпва.

Ама да се върна на пак на Фейсбук. Пак повтарям, за сега НЯМАМ друг профил, но не е изключено да направя за в бъдеще такъв, НО в него в никакъв случай няма да одобрявам безразборно. От 2300 ми контакта в анулирания ми профил, аз познавах лично не повече от 250 човека. Мисля около тази цифра на първо време да се задържа. При всички положения, в никакъв случай няма да приемам хора, които контактуват също с подобни на Александър Йоцов (alexandar iotzov) лица и то не за друго, ами заради лична хигиена и отвращение към хора, които обичат да сплетнят. Интригите и интригантството, като средство за успех, оставям на кърлежчетата между бившите ми, на думи приятели.

Съжалявам, ако съм отегчил някой с това странно изявление (аз самия се двоумях преди да го напиша), ама може да е за добре.

На коректните, искрените и с отворени души приятели, между фейсконтактите ми, пожелавам само здраве, домашен уют  и личен успех! 🙂

.

ПП. Ако си направя един ден нов профил, то ОБЕЗАТЕЛНО тук, в блога ми (защото слава Богу, тези за които съм неудобен, нямат достъп тук) ще постна ЛИНКА КЪМ ИСТИНСКИЯТ МИ ПРОФИЛ. Защото всичко може да се прекопира, ама САМО ИСТИНСКИЯТ ЛИНК, води към ИСТИНСКИЯ ПРОФИЛ !!!

С други думи, винаги когато човек не е сигурен, дали ПАК не съм копиран, ще може от тук да провери.

.

26 Gedanken zu „За Бога, приятели, нямам друг профил във Фейса!

    • Не, не, коментарите чакат за одобрение и затова се получава забавяне. Съгласи се, че аз нямам администратор, който за това да следи, а ако ги пусна без проверка, ще ме налазят какавидите, за да се правят на важни.Няма постинг, който е смислен и аз да не го одобря, дори да ме критикува. Никой не е безгрешен.Не пускам постинги (единствено) от личен характер със сексуални предложения или закачки или ептен кретенизми, на които дори и смисъла не им разбирам.

  1. Забелязах още вчера, че зад ФБ-името ти не стои линк.
    Добре ми дойде, че сподели тук какво се е случило! Необходимо беше – ще има още много хора, които да се притеснят и да се питат какво точно е станало.
    Не се тревожи – никому не дотягаш с горното обяснение!

    Поддържай огъня тук, в блога – във Фейса ще има кой да те цитира!!

    Политиката с четирицифрена на брой маса френдове може да докара сумалък ядове, защото хората са в болшинството си непроверена анонимна маса, а освен всичко друго – и бездейна такава. Или без пряко отношение към теб и това, което искаш да споделиш и поставиш на АКТИВЕН диспут. Избирай си хората ТИ, а не те теб да избират – съжалявам най-вече за снимките, които си беше събрал в профила………

    • Да, може да се отчете, като грешка или наивност от моя страна, че приемах всички предложения за контакт и блокирах само най-агресивно наглите… Бях убеден, че един ден именно „тихите води“, които на пръв поглед не ме критикуват (ама някои от тях, ако могат, с поглед биха ме убили), ще ми сервират някоя изненада, ама не беше в манталитета ми, да изпадам в параноя заради това.
      Е добре, случи се! Но това едва ли би променило, отворения ми към света характер. Просто такъв съм и едва ли тепърва бих могъл да се променя.

  2. Г-н Краев, вече два пъти съм се озовавал с блокиран фейсбук профил по подобни причини (втория път съвсем конкретно заради аватар „Putin Go Home!“), но след кратка и учтива кореспонденция с disabled@facebook.com случаят е бил разглеждан от реални хора и профилът е бил реактивиран. И без друго сюжетът напомня на Оруел, не виждам причина профилът Ви да не бъде реактивиран, стига да лично да се обърне с такава молба. Успех!

    • Г-н Дачев, направих го два пъти. Първия път ме отрязаха, като кисела краставица (което говори, че доноса е влиятелен), а на втората ми обосновка, въобще не отговориха.Все пак ако погледнете акционерите на Фейсбук, ще видите, че отдавна всичко не е само една романтична холивудско осъществена мечта, на един не дотам коректен с приятелите си, студент…Не твърдя, че масово администрацията се намесва по ключови политически въпроси, но ако бъде лобирано (в негативен смисъл) на точното място, резултата ще е едно приятелско рамо…Пресен случай за това е скандала около изгонването на каузата/страницата срещу Бритиш Петролиум с над милион членове… Въпреки скандала около анулирането й, реакция от страна на администрацията не последва и дори тези, които най-много шум вдигаха, бяха персонално анулирани…Та до там с приказките за находчивия Марк Цукерберг. Щатите са майстори на легендите. Като Рогфелер дето забогатял от продажба на ябълки на пазара…

      • ПП. Г-н Дачев, забравих да спомена и един друг мой малък плюс, пренебрегването на който говори за сериозността на „аргументи“ зад отстраняването ми. Аз все пак финансирах рекламата на групите, които бях създал, от собствения си джоб (кредитна карта), а както е известно, обикновено „магазинерите“ не гонят реално плащащите им клиенти, освен, ако случая не е по-особен…

  3. Стефчо,
    направи си чисто нов Профил… да им го „Забиеш“ на всички завистници… с най-хубавата ти снимка и най-верните ти Приятели – аз така бих направила… нека се пръснат от Яд!!!

    Ти си знаеш…

    • Ами… да… нека си завиждат, да си я заврът Злобата в Г..а, мамка им… !!!

      И като умрат няма да имат спокойствие, нали Знаеш…

      Ама , те четат тук… аз видях… нали знаеш, че всичко знам…………хахах. Я се …усмихни с хубавите зъби и усмивка!!!

  4. Здравейте,

    Не мога да повярвам, че съществуват хора, които могат да крадат идентичност, пък било то и във виртуалното пространство. Ама какво се учудвам всъщност, щом има хора, които фалшифицират дипломи на немски университети и не им пречи да печелят пари от това…

    Едва днес прочетох горния пост и съжалявам, че се забавих с един ден. Вчера, търсейки възстановяване на Фейсбук приятелството си със Стефан, размених няколко лични съобщения с използващия горецитирания профил. След 2 въпроса от негова страна, доволна възстанових приятелството си. Не съм и подозирала, че това не е Стефан Краев!

    Нови времена, нови измами…

    Стефане, всичко най-добро!

    • Здравей Веселина,въпросната креатура, която се крие зад откраднатата ми идентичност е психопата Александър Йоцов (Alexandar Iotzov). Опасявам се, ще след първоначалните що годе нормални постинги ще почне да пише вулгаризми. Поне няколко други мои познати ми се оплакаха от това. Посъветвах ги да докладват менте профила, но проблемът е, че той прави веднага нов акаунт с моите данни от друг мейл адрес и друго Интернет-кафе, заради АйПи-то. Предполагам, че онанира, като разпраща тези си (гнусни) лични съобщения до дамите, а моята идентичност му трябва за да има въобще ‚антре‘ до тях. Иначе под своята самоличност, явно го подминават, като малка гара…Искрено съжалявам за идиотската ситуация в която те вкарва името ми, ама аз лично в момента нищо не мога да направя, защото вече нямам дори никакъв Фейсбук акаунт. Ако някой ден си направя нов, то непременно ще постна линк на видно място в блога ми, който да води към коректния ми мой оригинален профил.

      Успех!

      • Стефане, виждала съм скрийн шотове на негови съобщения до теб и разбирам за какво говориш. Към мен не е бил вулгарен, но има обмислена тактика. Писа ми, че след като са му откраднали профила, ще бъде по-внимателен кого добавя като приятели и ще ограничи броя на контактите си. Това била причината за двата въпроса, които ми зададе – какво работя и колко получавам (на втория въпрос, признавам си, се изненадах, но тъй като нямам какво да крия, най-наивно отговорих изчерпателно). Той културно ми благодари и ми изпрати покана за приятелство. Единствено часовата разлика ми попречи да я приема още снощи. Радвам се, че пак заради часовата разлика, преди да се е събудил, прочетох поста ти тук и го махнах от списъка с приятелите си. Разминах се само с обмяна на 3 лични съобщения и „обица на ухото“.

        Все пак днес предупредих 2 общи Фейсбук приятели, които имахме.

        Хубава вечер,
        Веселина

        • Веселина, тази дърта, психически тежко разстроена мърша, чете всяка буква, която съм написал и се нагажда по моите изказвания. Някъде бях споменал, че АКО пак си направя фейс-акаунт, то няма безразборно да приемам контакти.
          Трудно е за вярване, ама аз повече от 90% от контактите си помня, въпреки, че бяха над 2300… и много от тях лично не познавах.
          От слаба памет, за сега не мога да се оплача. Дори напротив, понякога ме плаши паметта ми. 😉

          • Вече на всички , абсолютно , даже и на тези , който не те познават е … Ясно,

            успокой се и той ще мирне , ще се „умори“, освен ако от това не печели пари… това ми мина през ума,
            иначе за какво… няма логично обяснение.
            Всичко се нарежда , когато човек е над тези неща и по – възможност… по-спокоен.
            Поздрави!

    • Многократно от 3 дни и то от много места се докладва твоят – менте профил , но не се маха.
      Ти си прав като се кликне на снимката , излиза че е сложена преди 2 месеца , а после още едно кликване показва , мисля че беше 27-ми.
      Пак ще се докладва и то от много хора , и от доста хора , който са извън рамките на България и са специалистти в тази Област.
      Аз лично намерих едно познато семейство , което живее не далеч от него , не зная как да се занимавам… омръзнаха ми тези курвенски изпълнение, но не само аз и много други се погрижиха хората във Фейса да разберат Истината и вече никой няма да има интерес.
      Е , на мен познати ми казват какво се случва там , за да мога да ги убедя в Истината.
      Да, простотии пишел , ама … никой не му вярва и всички са там от любопитство, но то ще много скоро , стане съвсем безинтересно!!!
      И той много лесно се разпознава даже и от нещо много, елементарно , защото е глупав – пише винаги почти в едно и също време, като се е наспал-хахах, и не до …л!
      Мен разбира се не ме приема и се крие, хахах ?
      Да му е як гъза , нека прочете… аз ще зная – той рано или късно ще кацне в София, ще бъда първата информирана !
      Хич да не ти … Гърми!

      Поздрави!

      Поздрави !

    • И още нещо много важно ,
      с мен се свързаха много сериозни хора , който имат също Блогове и ще докладваме заедно да се махне и никога да не може на неговото име да има нов Профил във Facebook.
      Аз лично съм оптимистка и смятам , може и по-бавно , но ще успеем.

      Ще се разговаря и със необходимите Институции за това…

  5. Стефане,усеща се липсата ти във ФБ.Въпреки,че не съм м/у твоите 250 лични познати,аз с интерес следях коментарите ти и така сверявах часовника си по актуални теми.Когато забелязах,че вече не фигурираш между приятелите ми,направих опит отново да получа потвърждение за приятелство,но сега разбирам ,че този профил е фалшив.Ще те чакаме с нетърпение отново да се влееш в редиците на ФБ.

  6. Хахахахахах, Серьожа (alexandar iotzov), ама ти си бил в София и това на профила ти от Фейса с „Канада“ е било само легенда, а…? Ох, дърто комплексарче, ще ме скъсаш от смях! :Р78.142.49.154 Provider: PowerNet

  7. Стефчо ние твоите приятели сме с теб, ти все още пресъстваш във ФБ, дори на някои да не му харесва това.

Schreiben Sie einen Kommentar

Ihre E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert