Един завършен идиот

.

Какво ли вече не изживява човек в родната политическа фен фауна?

.
Тази вечер бях неприятно изненадан от писанията на един високо тачен в болшевишките принт издания, индивид. Става дума за  небезизвестния „журналист“ от в-к „Дума“, другаря Александър Симов.

Ето какво споделя с мен въпросния чекист, основавайки се на една своя презумпция, че догодина ще бъде на власт…

… и ще коли и беси…

Но направете си сами извода за неговото психическо състояние, прочитайки посланието му:

Здравейте,г-н  Краев!  С голямо  НЕудоволствие чета  бисерите,които  публикувате  във фейсбук.  помня  и помията,която  изляхте   в блога  си  върху мен.   Искам да  Ви   кажа,най-учтиво,че  когато БСП вземем властта  догодина…ще  използвам всички  методи-по  линия  на МВР и на МВнР  и  ще съжалявате,ако стъпите на българска земя. 🙂 .Заради   такива като Вас си заслужава да  се  борим за   нов  Девети  септемвриА  тази  вечер  ще отида и  ще  се  изпикая върху  мемориала  на шибаните  жертви на  т.нар.  комунистически  режим.

.

Разбира се, горе написаното от него го приех по единствения разумен начин, а именно, че имам работа с психически тотално объркан човек. Дано да иде и да се лекува, а не да му се предостави место в управата на партията му. Не че другите там са по различни, ама този е ептен тежко болен…
Все пак държа да припомня, че с въпросния субект си имахме и задочна разправия, с която от части можете да се запознаете тук (Пачавра, леке не хваща), оставила дълбоки бразди в наранената му червената душица…

ОК, аз все пак не съм лекар и не мога да му помогна, а направих според мен единственото оставащото ми смислено в случая – блокирах го, споделяйки преди това диагнозата ми относно менталното му състояние – завършен идиот.

Ох, много мъка има по тази грешна, родна земя…

.

10 Gedanken zu „Един завършен идиот

  1. И такива кретеноиди, загубили тотално човешкия си лик имат власт да промиват съзнанието на хората, чрез медии ли, г-н Краев?!? Това е чудовище. И не мисля, че реакцията: „Такъв трябва да бъде изчистен от лицето на земята с всичките си потомци“ би била несправедлива… Нещо подобно са правели в Средновековна България с предателите, враговете на народа си и престъпниците. И не са имали подобни завършени идиоти с власт около себе си.

  2. Първо това е ярко доказателство, за това какви хора има в червената партия, второ нестабилното му умствено състояние се показва ярко от факта, че си въобразява как която и да е партия ще му даде каквато и да е власт. 

  3. Човекът го е казал в момент на ярост. Всички знаем, че хората могат да говорят глупости, които не мислят, когато се вбесят достатъчно. А защо не публикувате какво е вбесило така човека? А между другото тези приказки, че БСП трябва да се закрие са също така идиотски и кретенски (да не каже фашистки).

    •  Там е работата, че абсолютно по никакъв начин не съм го предизвикал и няма какво допълнително да публикувам, защото НИЩО не съм му писал аз преди това.
      Напротив, няколко дена преди въпросния инцидент ми изкочи автоматично, че има рожден ден и го поздравих, стандартно.

      ПП. Но Вие може би сте прав – аз написах, като поздрав „Happy Birthday!“, а не „С днём рождения“… и може това да го е изкарало от нерви… 😉

    •  Umnite hora ne ne izkazvat v Moment na… Qrost,
      osobeno‘ kalenite‘ v redicite na BKP , ot kategoriqta – Donosnici

      nqma kak da doidat BSP, mojeha samo s Qnaki, toi e inteligenten 4ovek , ili  Niki Kamov… no te si gi izgoniha, i si izbraha tezi, koito i edin den ne sa se trudili… tova e pokazatelno za Vsi4ko.
       I Kostov mai sedi tuk… v qrostta si, taka as prosiram, te sa si tantel marka.

  4. Току що някакъв мишок, работещ във в-к
    Стандарт (Ruslan Yordanov) ме обвини през лично съобщение във Фейсбук, че аз съм бил
    изфабрикувал скайпникнейма на Александър Симов, за да го публикувам в
    блога си.
    Скъпи партийни другари по оръжие, ако наистина това ви се
    върти в главите, съветвам ви да се обърнете към съда. Там ще цъфне от
    кой АйПи адрес е писано. Надявам сe да ви е ясно, че въпреки изтриване
    на профила, в кеша на скайп следи остават…
    Да не говорим, че аз пазя скрийншотовете, които могат да се проверят за манипулация…
    Айде червени шушумиги, действайте! 🙂

    • Господин Краев, нещо много се нервирахте по този тема. Защо така? Повярвайте ми, отдалече си личи, съвсем не сте толкова опитен във фабрикуването на фалшиви профили за колкото се смятате. И това със съда е доста добра идея. Мисля, че трябва да се молите „шушумигите“ да не се обърнат към него наистина. Защото тогава не ми е ясно как ще отървете решетките. Но пък там може и да ви хареса. Не се знае 🙂

      • Маргарита, ами направете го, вместо да гадаете емоционалното ми състояние.
        Ето аз Ви казвам конкретно какво искам – гласност по казуса. Който е виновен, да си получи възмездието.
        Е, топката е във Вашите нозе…, ама действайте, а не водете хипотетични спорове с мен, посредством лични съобщения във Фейсбук или тук под темата. Не за друго – смешни ставате.

  5. Избирането на Сергей Станишев за главен ПЕС подхранва илюзиите на изгладнелите и останали без корупционни хранилки членове на БСПин организацията. Но те не се сещат, че нямаше кой друг да оглави глутницата. Да не са луди пишещите се комунисти от Европа да се излагат в тази международна ситуация с лидерство, от което няма полза.
    От два месеца насам из форумите, новинарските сайтове и някои блогове се забелязва скупчване на БСПарчета, които ползват точно този език. Явно този идиот е писал цял ден до самозабрава из форумите, ползвайки този същия език, и е напълно нормално за него да го използва.

Schreiben Sie einen Kommentar

Ihre E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert